Викенд на моторџии во Свети Николе – ММС
ММС

Објавено на: 06/8/18 12:52 PM

Викенд на моторџии во Свети Николе

Свети Николе денеска и утре е биде домаќин на околу 2000 мотоциклисти од десетина европски земји , во рамките на петтиот Мото собир.

Организаторот, Мото клубот од Свети Николе, помогнат од Општината Свети Николе, во овие два дена очекува околу 50.000 гости. Дружењето на бајкерите ќе го следи  мото игри и забавна програма, во која главни ѕвезди се „Рибља чорба“ и Ален Исламовиќ. Ќе настапат и  Hot line, Dock od Rock и Троја.

Повеќе на :

https://www.facebook.com/events/548037962241161/