Најуспешните основци и средношколци од Општина Тетово добија благодарници – ММС
ММС

Објавено на: 06/8/18 6:35 AM

Најуспешните основци и средношколци од Општина Тетово добија благодарници

Најуспешните основци и средношколци од Општина Тетово добија благодарници за освоените награди на општински, регионални државни и меѓународни натрпревари. Благодарници беа доделени на 118 ученици.

На учениците благодарниците им ги додели градоначалничката на Тетово Теуат Арифи. Таа истакна дека како прв човек на градот е многу горда што тетовските ученици и на ниво на држава и на меѓународно ниво освоиле голем број награди.

Благодарни беа доделни на вкупно 118 ученици

На учениците на кои има беа доделени благодарниците, им беше подарена и по една книга.

Зоран Димовски