ВИДЕО: Европскиот апетит за авокадо, може да го пресуши Чиле – ММС
ММС

Објавено на: 06/7/18 3:05 PM

ВИДЕО: Европскиот апетит за авокадо, може да го пресуши Чиле

Популарноста на авокадото во Европа сериозно му се заканува на Чиле. Она што е на Инстаграм тренд, во Чиле најавува опасност. Повеќе информации, во видеото во прилог.