ВИДЕО: GTA гонење на Бразилската полиција по автопат – ММС
ММС

Објавено на: 06/7/18 7:46 AM

ВИДЕО: GTA гонење на Бразилската полиција по автопат

Полицијата во Бразил гонеше еден дилер на дрога низ автопатите на Бразил. Целата оваа бркотница изгледаше како во играта GTA.

https://www.youtube.com/watch?v=HDJ8yhxAVVw