Колумна: Медиа џубокс – ММС
ММС

Објавено на: 12/6/17 2:09 PM

Колумна: Медиа џубокс

Медиумска идила со кривичното дело сторено години наназад, заедно со многу кривични дела за кои знае и власта и опозицијата. И медиумските организации, знаат сите. Но, никој  нема сили и мотив да го сменат и кривично да го гонат господинот Зоран Трајчевски (директор на ААВМУ) бидејќи на минатата власт им беше во функција, знае да се додвори на ЕУ, не одзема дозволи на опозициски медиуми, гони и казнува само поедници и нема повеќе потреба од Ад хок тело.

Целата колумна можете да ја прочитате на
Канал 77