Истражувачка сторија: Балканска медиумска индустрија-македонски ендемски вид – Втор дел – ММС
ММС

Објавено на: 12/4/17 2:02 PM

Истражувачка сторија: Балканска медиумска индустрија-македонски ендемски вид – Втор дел

ААВМУ пред мистерија – чија е ТВ 24 Вести?

Пред директорот на ААВМУЗоран Трајчевски е нов предизвик на самодокажување дека Агенцијата со која раководи се пресметала со остатоците на клиентилизмот во медиумите.  ТВ 24 ВЕСТИ, се’ уште ја следи облак мистерија чија е !?

Најчесто се споменуваше Вицето – братот на премиерот Зоран Заев.  Се слушаше дека формално има мистериозен сопственик од Австрија, инаку штипски зет. Кој ја има ТВ 24 ВЕСТИСефер Цановски или Жанжанина Стојанова, сестра на Роберт, која повремено влегувала во телевизијата или Роберт Димитров, кого  ТВ 24 ВЕСТИ го следи во секој негов чекор.

Прочитај повеќе на
Канал 77