Дневен билтен на Општина Штип – 05.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 1:09 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 05.06.2018

Увид во асфалтирање на делница Шашаварлија – Кошево
Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе изврши увид во асфалтирањето на делницата Шашаварлија – Кошево со почеток во 11:00 часот.
 
Со минимум до максимум
„Со минимум до максимум“ е настан во организација на Совет на млади на Општина Штип и соработничката на Совет на млади – Милена Глигорова