Дневен билтен на Општина Штип – 06.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 1:09 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 06.06.2018

Договор за соработка во областа на дијаспората помеѓу Влада на РМ и Општина ШтипДенеска, 06.06