Девојките на фудбалерите живот живеат – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 12:32 PM

Девојките на фудбалерите живот живеат

Стартот на нивното “макотрпно работно“ лето сака да ви го најави жена му на Чиро Имобиле (лево на видеото) со уште две другарки кои веројатно се или ќе станат партнерки на некој колега на Чиро. Одиме со хајлајтс од 24 секунди за кој ќе ви биде криво што не трае едно 10 пати повеќе.