Новите ерупции на вулканот ги принудија спасувачите да се евакуираат – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 11:58 AM

Новите ерупции на вулканот ги принудија спасувачите да се евакуираат

https://youtu.be/jA5VQ9rL0eE