Најмалку 11 повредени при голема експлозија во фабрика во Стразбур – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 11:57 AM

Најмалку 11 повредени при голема експлозија во фабрика во Стразбур

https://www.facebook.com/thomas.riegert.10/videos/10215031950888470/