Како изгледаат паровите на Инстаграм, а како во реалноста? – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 10:20 AM

Како изгледаат паровите на Инстаграм, а како во реалноста?

Добро познато е дека она што луѓето го објавуваат на социјалните мрежи, посебно на Инстаграм, воопшто не се совпаѓа со реалноста. Така, на оваа социјална мрежа можете да забележите совршени фотки од: храна, теретана, одмор… и што ли уште не.

Ништо поразлични не се и паровите.

Еве како тие изгледаат на Инстаграм, а како во реалноста:

1. Како изгледа нивната вечер со пријателите на Инстаграм

2. Како изгледа нивната вечер со пријателите во реалноста

3. Како изгледа нивната прва брачна ноќ на Инстаграм

4. Што тие прават после свадбата во реалноста

5. Како изгледаат нивните заеднички фотки од патувањата на Инстаграм

6. Што навистина прават додека чекаат авион или автобус

7. Што објавуваат како „спиеме заедно“

8. Во реалноста тешко се учат на споделување на заеднички кревет

9. Какви фотографии објавуваат пред свадбата

10. Реалноста е во тоа каде се прават тие фотографии