Мистериозна смрт во купатило – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 9:54 AM

Мистериозна смрт во купатило

Додека се подготвувала за на училиште, 17-годишна ученичка од Пенсилванија трагично настрадала.

Имено, Бријен Бри Мери Реп (17) од Батлер кај Питсбург се туширала рано утрото кога наеднаш паднала.

Нејзината мајка, која во тоа време спиела, ја затекнала онесвестена во кадата, каде најверојатно се удавила.

-Не сме сигурни, но мислиме дека нејзината коса го затнала одводот и водата ја преполнила кадата, рече таа.