Сакаше да му избега на полицаецот кој му пишуваше казна -тоа му беше многу голема грешка! – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 9:37 AM

Сакаше да му избега на полицаецот кој му пишуваше казна -тоа му беше многу голема грешка!

Парите и моќта обично одат „под рака“, но постојат ретки случаи кога се на спротивни страни.

Еден богаташ кој поседува 260.000 долари вредно Ферари 458 е уапсен во Њујорк бидејќи со автомобилот преминал преку ногата на полицаецот кој тргнал да му пишува казна за паркирање.

Богаташот сакал да го помести своето Ферари откако забележал како полицаец му пишува казна за непрописно паркирање. Но, службеникот тврдел дека момчето намерно со автомобилот преминало преку неговата нога, што го навело да употреби „прекумерна сила“.