Холандскиот премиер Марк Руте со џогер го избриша кафето што го истури – ММС
ММС

Објавено на: 06/6/18 9:25 AM

Холандскиот премиер Марк Руте со џогер го избриша кафето што го истури

Марк Руте, холандскиот премиер, го истури кафето – и самиот го исчисти.
Сега, дали вашиот премиер ќе го стори тоа? -прашува Дојче Веле, објавувајќи го ова интересно видео:

https://www.facebook.com/deutschewellenews/videos/10155914675839440/