Маџунаров – ЈП Исар ми се закани со тужба затоа што јавно ја покажав заматената вода за пиење – ММС
ММС

Објавено на: 06/5/18 7:49 AM

Маџунаров – ЈП Исар ми се закани со тужба затоа што јавно ја покажав заматената вода за пиење