Во Струга се уриваше споменик на НОБ – ММС
ММС

Објавено на: 06/4/18 11:28 AM

Во Струга се уриваше споменик на НОБ

Општина Струга сруши спомен чешма на НОБ, а засега нема официјални информации која е причината за расчистувањето со помош на градежната механизација.

 

Чешмата била срушена по одлука на локалната власт, според одредени медиуми, но засега нема детали од службите