22 години општина Карбинци – ММС
ММС

Објавено на: 05/31/18 9:20 AM

22 години општина Карбинци

Општина Карбинци денес го одбележува својот ден, Спасовден.
Одбележувањето започнува во попладневните часови со Свечената седница на општината