Дневен билтен на Општина Штип – 18.05.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 05/31/18 9:20 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 18.05.2018

Активности по повод денот на пожарникарствотоДенеска во ТППЕ Штип, на одбележувањето на месецот на пожарникарството, ќе присуствува градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски. Градоначалникот Бочварски ќе пристигне во ТППЕ Штип во 11:30 часот, ќе изврши увид во условите за работа таму и заедно со командирот на ТППЕ, Тони Атанасов, ќе дадат изјава за медиуми