Дневен билтен на Општина Штип – 28.05.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 05/31/18 9:19 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 28.05.2018

Обука за мотивација за отворање сопствен бизнис, како и генерирање на идеи за бизнисВо тек е реализација на обукa за поттикнување на претприемачкиот дух кај младите од страна на Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија. Денеска во 10:30 часот, во зграда на Општина Штип (голема сала) ќе се одржи обука за мотивација за отворање сопствен бизнис, како и генерирање на идеи за бизнис