Дневен билтен на Општина Штип – 29.05.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 05/31/18 9:19 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 29.05.2018

Резиме на реализираното во изминатите шест месециДенеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, пред медиумите ќе даде осврт на сработеното од почетокот на мандатот. Станува збор за резиме на реализираното во изминатите шест месеци, што ќе се случи во сала 2 на Совет на Општина Штип со почеток во 13:00 часот