Отчет на штипскиот градоначалник-Трите капитални проекти ја чекаат потребната документација за старт – ММС
ММС

Објавено на: 05/31/18 9:19 AM

Отчет на штипскиот градоначалник-Трите капитални проекти ја чекаат потребната документација за старт

 
Гасификацијата, брана на реката Отиња како и изградбата на детска градинка се трите капитални проекти  на кои што во изминатите  месеци се работеше интензивно. Се подготвува документацијата  и се чекаат потребните одобрувања, кажа во својот отчет  за  шестмесечната работа  штипскиот градоначалник Благој Бочварски