Дневен билтен на Општина Штип – 31.05.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 05/31/18 9:19 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 31.05.2018

Средба со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда, по повод обезбедување амбулантни возилаДенеска, 31.05